T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / KADIKÖY - Şenesenevler Mualla Selcanoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Romanya Hareketliliği

Erasmus+ 2022-1-RO01-KA210-VET-000084249,  "LEARN FOR YOUR FUTURE" "Geleceğin İçin Öğren!"

Romaya Koordinatörlüğünde yürütülen "Geleceğin İçin Öğren!" Erasmus+ VET projemizin ilk ayağı olan ev sahibi Romanya hareketliligimiz çok verimli geçti. 4 öğretmenimiz ve 6 öğrencimizle birlikte gittiğimiz  "COSTIN D. NENITESCU" COLEGIUL TECHNIC Lisesinde 6 günlük eğitimleriizi tamamladık. İşbaşı gözlem ve uygulama fırsatı bulduk. Diğer proje ortağımız olan Izlandalı öğretmen ve öğrencilerle iyi ilişkiler kurup kültürel ve mesleki bilgi alış-verişinde bulunduk. Şimdi heyecanla ikinci hareketliliğimiz olan İzlanda ile hareketlilik için kollarımızı sıvadık.

Yayın: 24.05.2023 - Güncelleme: 24.05.2023 13:18 - Görüntülenme: 433